Min önskelista

Om det är något som är lätt att fastna i, i synnerhet inför jul, så är det nätshopping. Eller, shopping är inte rätt ord, för jag köper sällan det jag shoppar, utan det är mer typ fönster-nätshopping? Finns det nåt bra ord för det? I alla fall så har jag roat mig med en önskelista, ni vet, om man inte behöver räkna in att vi är föräldralediga och inte har pengar till en massa onödigheter. Det är ändå kul att kolla lite, liksom.

Nummer ett på min önskelista är ett ull-underställ från Kari Traa. Såg det här på en granne för ett par år sedan och har inte kunnat släppa det sedan dess, dessutom äger jag inget riktigt underställ vilket man ju kanske ”borde” när man är så frusen som jag är. Snyggt är det med, skulle gärna gå runt och mysa hela julen i det här!

ebo

Nummer två är någon riktigt fin tröja i typ kashmir-ull. Opraktiskt när man ska tvätta den (för hand, hahaha, som om det skulle hända) men varmt och så himla snyggt. Vuxet, liksom, jag behöver uppgradera min garderob till en vuxen sådan, men det kräver också att man har en hel del pengar att lägga på kläder och tja… se ovan angående föräldraledighet.

654_60671035d0-20170612_soft-goat_lookbook_56508-big

Hittade den här på SoftGoat, men finns säkert fina på mååånga ställen. Tips på det? Gillar bäst när tröjor är rundade i nederkanten med, blir mer smickrande på mig åtminstone. 

Nummer tre skulle vara en spa-helg på Hook, jag har aldrig varit på deras spa. Dessvärre lär det här få dröja lääääänge, vi kan nog visserligen fixa barnvakt för de stora pojkarna men det är knepigare med Filip. Nå väl, någon gång kommer vi väl dit med.

i4a9972-850x380

Tänk att ligga här med ett glas bubbel i handen… Skulle iofs vara gött att göra med kompisar med när jag tänker efter!

Det var nog topp tre på vad jag önskar mig nu. Fast nummer två är ju egentligen en helt ny garderob, med lite kvalitet istället för ”hittade den på rean” eller typ HM’s ”håller till första tvätten”-tröjor. Måste bara vinna på lotto först bara 😉 Men det är himla kul att drömma lite med, faktiskt.

7 reaktioner på ”Min önskelista

 1. Hahaha känner igen det där med att vilja ha en vuxen garderob! Tänkte det senast igår när jag var och shoppade (i en vanlig butik!) – hade som mantra i bakhuvudet hela tiden att det ska kännas vuxet. 😛 En bra riktlinje för mig är ”skulle någon av mina systrar ta på sig det här?” – de är ju mycket äldre än jag och klär sig ”vuxet”. 😉

  Gillad av 1 person

  • Men eller hur, kan bli så trött på att jag ofta köper en viss sorts kläder och känner att jag både vill och ”borde” ha andra kläder nu när jag snart är 40(!?!?)…

   Gilla

   • 😬

    Det beror ju på vad man passar i också. Vissa grejer märker jag ser vuxna ut på andra men fjortis ut på mig. Vet inte hur det går ihop riktigt… 🙄

    Gilla

   • Jag provade faktiskt en byxdress igår på H&M som var skitsnygg, tricket för mig är att hitta nån som inte ska ha hellånga ben för ALLT blir för kort för mig. Denna hade piratlängd på benen. Dock föll den på att den hade en inbyggd korsett som slutade precis där putmagen tar vid. Blev inte så snyggt liksom hahaha!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s