Projekt tvättstuga

Det är ofta det blir så under vintern att man vill göra om lite hemma tycker jag. Går man mycket hemma hittat man liksom alltid när man kan göra bättre eller finare, älskar ju projekt så jag tycker bara det är kul, även om nu den rådande ekonomin måste styra.

En av de få saker jag tycker är lite dumt med vårt hus är att vår tvättstuga är väldigt liten. Det blir dessutom än mer tydligt när även barnens idrottssaker tar mer och mer plats, förutom våra egna saker. Men, nu har den den storlek den har, så det är bara att gilla läget. Vi har redan gjort om här i ett par steg, satt en fin tapet och grejat lite, men nu behöver vi nog fixa lite mer. Längs ena vägen står just nu en expedit hylla från IKEA som liksom blivit över, men den är lite för klumpig. Efter lite funderande har vi bestämt oss för att sätta ett hyllsystem från Elfa istället, IKEA’s funkade inte med våra regel-mått…

Här är den väggen/sidan som vi behöver fixa till. 

Här behöver vi få plats för förvarning av träningsprylar och skor, men samtidigt måste vi även fortsatt ha plats att hänga vår tvätt här. Sen har ju tvättstugan en förmåga att liksom samla på sig allt möjligt som inte har en bestämd plats….

Den här sidan är egentligen iordninggjord men behöver helt klart städas…. Notera den nyfikna lilla pojken som såklart är med överallt och letar efter saker att stoppa i munnen!

Förhoppningsvis kommer skenorna till på fredag (beställde från bygghemma.se, de hade 25% rabatt på Elfa just nu), så vi kan sätta upp allt i helgen. Återkommer med slutresultat!

En reaktion på ”Projekt tvättstuga

  1. Pingback: Projekt tvättstuga är klart! | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s