Filip 10 månader

Det har hänt mycket här den senaste månaden känns det som, nu har det här lilla gossen fått mycket mer personlighet och mer gått från bebis till en liten pojk. Han busar och gör grimaser och har helt klart fått mer egen vilja – på gott och ont 😉

IMG_6387

Han klev, för ungefär en vecka sedan, in i sitt senaste utvecklingssprång och är därmed lite lätt missnöjd, han vill bli buren, men inte bli buren, vill krypa på golvet, men inte krypa på golvet… Ja, ni fattar. Bäst är förmiddagarna när jag fortfarande kan få göra något medan han krälar runt och leker med saker själv, senare ska jag helst sitta med hela tiden. Det är kul att åka att handla, speciellt om man får sitta i själva kundvagnen och smaka på allt mamma plockar ner i vagnen! Han charmar typ alla i affären som ler och skrattar mot honom, till hans egen stora förtjusning.

Det är fortfarande militär ålning som gäller hemma, men de senaste dagarna har han ställt sig i ”riktig” krypställning ett par gånger, så förhoppningsvis hittar han även till den tekniken snart – om inte annat sparar det lite på hans bodysar. Har aldrig haft ett så rent golv som nu, och ändå är de jättesmutsiga på magen framåt kvällen…

IMG_6393

Han har blivit en liten gremling med, han kan i alla fall låta som en! Ska försöka fånga det på film, haha, han låter verkligen som ett litet monster… Han vet precis vad han inte får göra med (dra i sladdar) och tittar en gärna djupt in i ögonen och drar i dem bakom sin rygg samtidigt som jag säger nej (och försöker hålla mig för skratt).

IMG_6383

Det är roligt att dra saker, rulla saker och att öppna och stänga saker.

Här hemma får man ha ögonen på honom HELA tiden, tro mig, allt är barnsäkrat, men han stoppar ALLT i munnen och hittar saker som inte borde vara möjligt… Ramlar det ner ett blad så kan du ge dig på att han hittar det innan mig, vet inte hur många gånger jag krafsat bord löv ur munnen på honom. Tydligen är inte blad från Benjaminfikus direkt giftiga åtminstone… O.o

IMG_6397

Ser du om jag gräver lite här i jorden nu, mamma?

Grattis på din 10-månaders dag, lilla pojk!

IMG_6386

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s