Projekt tvättstuga är klart!

Eller nåväl, så långt vi kan komma just nu i alla fall – för jag antar att ni bara DÖR av nyfikenhet på hur det blev? Gissar att ni räknat ner dagarna tills det skulle komma en uppdatering på hur det har gått med vår tvättstuga….

Nu har vi ju då monterat dit ett Elfa-system istället för de gamla överblivna hyllorna, så det är klart mer luftigt och ordnat – även om jag helst skulle vilja ha en drös fina förvaringslådor, men det får det bli allt eftersom. Det blir ju lite lättare att göra anpassningar efter just det behovet man har för stunden med ett sånt system, vilket kan behövas när familjen och dess medlemmar växer och får olika behov. Just nu behövde vi kunna förvara träningskläder och skor på ett smidigt sätt, utan att blockera tvättlinorna där vi hänger vår tvätt. Det måste ju vara tillräckligt lättillgängligt för att barnen faktiskt ska ANVÄNDA sina lådor, men jag tror det kan funka. Här kommer några före- och efterbilder från mobilen (det är dock extremt svårt att fota tvättstugan utan någon slags fisheye-lins eftersom den är så långsmal…).

Före – trångt att komma fram och en massa överblivna hyllor från andra delar av huset. 

Efter – lite grundare hyllor (30 cm) gör det luftigare, plus lite smarta krokar för dammsugarslang, jobbarkläder och strykbräda. 

Nåväl, här är ”före” mest en ”före städning”, men ändå. 

Wow, kolla, det fanns ju en arbetsbänk där under!

2 reaktioner på ”Projekt tvättstuga är klart!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s