Har nån sett min man?*

I 18 ½ år har vi varit ihop, jag och den här fantastiska karln. Vi är väldigt lika varandra på många sätt och det händer väldigt ofta att vi skrattar gott åt att vi tänkt/gjort/planerat exakt samma saker, oberoende av varandra. Han är dock världens svåraste person att köpa födelsedagspresenter till, men idag har jag nog åtminstone lyckats hyfsat ok – men det får jag berätta om senare. Han är mycket mer privat än mig, så jag ska inte skriva så mycket, men lite måste han ju få gästspela här ändå. Dessutom försöker han varje år komma undan alla gratulationer, så jag ser det som min plikt som hans fru att påminna folk, lite diskret sådär 😉

IMG_6279

Min bästa vän.

IMG_5226

Mitt favoritsällskap. 

IMG_4842

Bästa pappan som aldrig skulle förutsätta något annat än att vi delar på föräldraledigheten. 

IMG_4608

Han som får mig att skratta mest. 

IMG_6417

Stort grattis till världens bästa man, min bästa kompis och den snyggaste karln jag känner!

*Ja ni vet, från Macken, hon som letar efter sin beigea man 😉

4 reaktioner på ”Har nån sett min man?*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s