Semesterplanering

Så håller den på att ta slut till sist, den här sista veckan som heltidsföräldraledig. Från och med på måndag börjar jag jobba 50% igen och kommer fortsätta så hela året. Det ska bli himla skönt att inte ha hela ansvaret för vardagsruljansen, men jag kommer sakna den här fantastiska lilla bebisen! Herregud, så go’ och okomplicerad han är, en sån fantastisk liten personlighet som växer fram!

Till helgen blir det till att sätta sig ner och börja boka in boende till hem- och nedvägen till Kroatien i sommar (rekommenderar Links und Rechts här!). Gasthausen har oftast bara ett familjerum så man får vara ute i vettig tid, även om vi inte alls åker när det är högsäsong – vi brukar vara ganska ensamma faktiskt. Det största orosmolnet är ju såklart hur det kommer gå att bila med Filip – ja, det kommer ju att GÅ för vi har inget val, men det kan ju gå mer eller mindre bra. I och för sig är han ändå rätt ok med att åka bil så länge det är ljust och  han ser saker ute, det är värre när det är mörkt. Jag längtar så vansinnigt, dels för det har varit så grymt tråkigt väder nu i januari och dels för att jag liksom ser för mig själv hur barnen leker i polen ihop där nere, hur vi äter lunch på stranden och hur vi bara kan göra roliga saker tillsammans allihop. Sen inser jag ju att Filip som kommer vara 1 år och 3 månader ungefär kommer se till att det inte blir en minuts vila, han lär väl kunna gå gissar jag, men det blir ju 110% passande för trappor, ojämna stenar, POOLEN (ångest) och allt annat som är svårt när man just lärt sig knata runt. Men läääääääängt ändå!

IMG_8539

Det är första gången vi återkommer till ett och samma semesterboende, men vi hade det himla bra här sist (2015)!

IMG_8457

Vackra Rijeka.

IMG_8345

Sist hade vi bara övervåningen och nedre plan var förråd, men nu ska hela huset vara omgjort till semesterboende. Perfekt!

IMG_8308

Barnen längtar också! Även om Oliver inte älskar bilresan ner, så brukar det ändå funka bra. 

På hemvägen räknar vi med att stanna på HeidePark det här året, man MÅSTE ju ta en tysk nöjespark på hemvägen och näst efter EuropaPark (som liksom ligger lite åt fel håll) så är det den bästa!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s