Käppar i hjulet

I födelsedagspresent till min man, som fyllde år i januari, gav jag honom två biljetter till Al Pitcher i morgon kväll. De var inköpta innan jag visste att vi var utan barnvakt, men två kompisar har varit så oerhört snälla och står redo att ställa upp som barnvakt. Men… Såklart det inte skulle vara så enkelt.

I morse var Filip riktigt grinig, vilket är extremt ovanligt, så jag kollade av tempen och mycket riktigt hade han lite feber. Troligtvis hänger det ihop med lite tandsprickning (som enligt alla läkare ABSOLUT inte hänger ihop med att man får feber… Ha, fråga vilken förälder som helst!) så har vi riktig tur är han helt feberfri i morgon, men jag känner mig skeptisk. I så fall kan/vill jag ju inte lämna honom såklart, så i så fall får maken hitta nån annan att gå med… 😔 Håll tummarna nu för att han är feberfri i morgon bitti!

Inte så kaxig när man har feber.

En reaktion på ”Käppar i hjulet

  1. Pingback: Filip 11 månader | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s