Filip 11 månader

Just idag håller vi andan inför huruvida han kommer vara feberfri idag eller inte, på morgonen nu hade han inte en gnutta feber så vi avvaktar väl lite innan vi vet hur vi ska göra ikväll.

Men, vad händer med den lilla krabaten annars då? Jo, nu har han äntligen börjat ställa sig upp mot saker. Eller ja, äntligen och äntligen, men det är ju en sak han måste lära sig. Nu är han ju lite ”feg” så det händer inte så ofta än, däremot verkar han tro att om han nu lyckats ställa sig upp själv då måste han ju kunna gå helt själv med? Alltså släpper han gärna helt och försöker knata iväg – vilket inte går alls… Min knäppa lilla unge ❤

IMG_6514

Fortsättningsvis ska ALLT ätas på och det gäller även sådan som faktiskt ÄR ätbart, vilket är roligt. Häromdagen fick han tag i en färsk ingefära i kundvagnen när vi var och handlade och den skulle han såklart tugga på. Är ju apstarkt om man äter det färskt, men han blev SÅ arg när jag tog den ifrån honom efter en liten stund…

IMG_6499IMG_6500

Något av det bästa han vet är att klättra/krypa över våra ben när vi sitter på golvet och allt annat i lämplig, låg höjd. Vi har ett litet rullbord som han kryper upp under och sen sparkar sig fram på, superkul tydligen.

Alltså, om bara en månad är han ett år? ❤

IMG_6502

IMG_6503

Underbara, goa, söta, charmiga, älskade lilla barn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s