Vardag hela veckan

Ja, vad blev det av den här helgen då, inte så mycket helgkänsla i alla fall.

Filips feber från fredagen var helt över på lördagmorgonen vilket gav oss lite hopp inför kvällens show, så vi passade på att åka in till Rosetten för det obligatoriska lördagsfikat. Mitt i fikat blev tyvärr Filip jätteledsen och gnällig, så vi höll just på att packa ihop när jag fick ett sms att min stackars barnvakt var sjuk. Väl hemma, efter en tämligen explosiv blöja, blev Filip lite piggare igen, men var riktigt gnällig på kvällen så det hade nog inte gått att lämna över honom till en barnvakt ändå. Maken fick ju såklart gå på sin födelsedagsshow fast det blev en kompis som fick hänga med i stället.

I morse vaknade både jag och maken med halsont, men inget mer direkt, men i förmiddags kom Lukas in efter att ha åkt skidor och kände sig hängig. Det visade sig att han hade feber, magont och huvudvärk så vi har mest försökt få i honom lite vätska under dagen, den lille spetan har inte så mycket att ta av.

Alltså har vi inte direkt kunnat göra något eller komma ut något vidare den här helgen, som liksom försvann i någon form av ”ta hand om barn-dimma”. Nu håller vi mest tummarna för att ingen mer ska bli sjuk…

Hoppas er helg varit bättre!

En reaktion på ”Vardag hela veckan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s