Roligt besked!

I helgen gick jag och maken förbi en gammal kompis på en promenad med Filip, de har precis som vi tre barn och då kom vi in på det här med att det är synd att inte de mindre skolbarnen får gå något på fritids. Det visade sig att de hade fått dispens för sin 6-åring att hen skulle få gå på fritids ett par timmar i veckan, just för att man annars hamnar lite utanför kompisgängen. Lukas har ju varit ledsen för att inte han får stanna kvar och leka med de andra i klassen eftersom i princip alla går på fritids, men han har ju varit tvungen att gå hem direkt när skolan slutar och hemma finns det ju inga andra barn att leka med den tiden, eftersom alla är på fritids… Ja ni fattar. Vi gjorde i alla fall en chansning och mailade rektorn på skolan och nu har han fått dispens för att få gå på fritids ett par timmar två gånger i veckan! Han blev så glad, nu får han ju vara med på åtminstone lite aktiviteter! Det blir ändå inga långa dagar men det kommer göra så stor skillnad för honom eftersom kompisar betyder allt i den åldern. Hurra!

IMG_5251

Inte lätt när man är 7 år och missar allt roligt kompisarna gör på fritids. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s