Outfit of the… nä, jag skojade bara!

Jag tänker inte ens låtsats att jag har koll på trender, märken eller något annat moderelaterat för då kommer jag bara göra bort mig, men jag har faktiskt jobbat lite med min garderob sedan det här inlägget. Inte på så sätt att jag handlat nya kläder, med undantag för en enda kavaj jag faktiskt hittade på nätet, men jag har åtminstone försökt göra det bästa av det jag har.

Högst glamorösa foton från jobbet, i all hast. Känner mig SÅ bekväm framför kameran… O.o 

Känner mig rätt ok nöjd utifrån de förutsättningarna, den största utmaningen är att inte frysa ihjäl när man står här på kontoret, men med merinoulls-linne under och ullfodrade stövlar så tar det åtminstone ett par timmar innan jag är genomfrusen. Bäst är det när jag hinner ner o träna på lunchen för då får jag upp värmen lite, speciellt som jag gärna sitter i bastun en kort stund efter duschen.

Fortfarande finns det ett antal kläder på önskelistan, ett par fina tröjor i merinoull, någon mer kavaj, lite nya scarves, en handväska och nya kängor…. Såklart. Behöver framförallt plagg att bära under kavaj, något som inte är så kallt som en blus, men som ändå inte blir alltför klumpigt. Svårt nu vintertid!

En apsnygg skjorta från House of Lola, kanske till sommaren när det blir varmt… Bruna stövletter, eller ännu hellre konjaksfärgade och så en matchande väska i skinn (från Åhlens) till. Önska får man ju åtminstone!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s