Vardagstorsdag

Trött känner jag mig idag. I går natt var en dålig natt med Filip som ju annars sover bra och det sitter i lite idag med tydligen. Oliver kom som tur var på att vi måste fota Filip till tidningen för hans första födelsedag, tur det för det hade precis fallit ur minnet! Så igår åkte vi ner och tog kort, lite läskigt med blixtarna tydligen, men kortet blev bra ändå 😊. Hoppas det hinner in till på lördag nu då, fast det är inte så viktigt egentligen, huvudsaken är att vi får ett foto att rama in, som vi gjort med Oliver och Lukas. När jag fått hem det ska jag ställa ihop alla tre 1-års bilder så får ni avgöra om de är lika varandra.

Idag är det handling på schemat, brukar försöka hinna med det på torsdagar så är det inte så mycket folk i affärerna. Ikväll ska jag träffa min kompis som känt mig sen 8-års åldern tror jag, det ska bli så himla roligt! Det var alldeles för länge sen vi träffades ”ordentligt” och kunde prata utan att behöva fånga barn som springer iväg eller nåt annat som stör, ikväll blir det förhoppningsvis hela meningar i stöten 😄

Nu när det ser ut som vintern stannar ett tag till, suck, så tänker jag att jag väl får försöka utnyttja det genom att åka lite mer skidor i helgen, det får nog bli på söndag förmiddag för på lördag firar vi ju Filip. På tal om det tänkte jag baka en tårta under morgondagen, det blir nog en variant av rulltårta och jordgubbstårta, får återkomma om det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s