Mindre hopp för mänskligheten

Vaknade idag till nyheten att Stephen Hawkin är död, och känner mig lite sorgsen över det? På något sätt har det känts som han skulle finnas för evigt, när han nu lyckats trotsa sin sjukdom så pass länge ändå.

Intressant med människor som man på något sätt respekterar trots att de bara existerar i periferin av ens nyhetsflöde. Sen att han blev lite av en ikon tack vare bl.a. Simpsons är ju ändå lite roligt på något sätt.

Vet att han själv trodde att mänskligheten och miljön är på väg åt helvete just nu och jag kan bara hoppas att han får fel, annars får vi väl se om vi lyckas ta oss till en annan planet så som han tänkt.

Låter lite fånigt som avslut, men vad kan man säga annat än vila i frid?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s