Nya kläder till Filip

Inlägget innehåller adlinks. 

I går firade vi ju Filip, och såklart så fick han lite nya kläder med. När han var alldeles ny så var jag helt kär i Kappahl’s Newbie sortiment, men efter att ha haft och tvättat de kläderna ett tag så tycker jag att de ganska fort blir urtvättade? Sen är ju Filip precis som mina andra pojkar tämligen långsmal, och Newbie blir lite vida och korta till honom. I vilket fall så handlar jag nu oftast Lindex och ibland HM, så jag tänkte visa vad jag köpte till honom därifrån:

lindex

Grävlingsbody 49,50 kr // Strumpor 79,50 // Sweatpants 119 kr // Rävbody 49,50 kr (adlinks)

Inget av de jag köpte finns på rean som just börjat, men där finns en massa annat fint. Nuförtiden gillar jag deras vuxensortiment med, förr var de väldigt tantiga – eller så är det jag som blivit tant.

Filip har strl 80 nu och ett tag framöver till gissar jag, så förhoppningsvis har det blivit lite andra temperaturer ute tills det är dags att byta upp sig en storlek. Blev lite nostalgisk när jag inser att det snart är dags att gå över till tröjor istället för bodys? Men ett litet tag till får de ändå funka, mer praktiskt än så länge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s