Skogslängtan

I helgen började jag lite smått välja ut foton till nästa fotobok att göra, vilket är den över 2016. Jag gör en fotobok från varje år och har gjort så sedan Oliver föddes 2006 och det är så himla kul att ha dem att bläddra i! Barnen älskar det med, speciellt att titta på sig själva när de var mindre.

Det tar rätt lång tid att få ihop en fotobok, även digitalt, så jag har lagt ribban lågt – jag redigerar inga foton utan jag väljer bara ut de bästa från varje år för jag känner att det är bättre att jag HAR en fotobok som inte är perfekt än att jag inte har nån alls. Att välja bilder i sig är inte enkelt, nu för tiden blir det många 1000-tals bilder om året och av dem ska jag välja ut ca 200-250 bilder som ska klämmas ihop i en bok.

Men som sagt, nu var det från 2016 jag valde bilder och när jag gick igenom dem så kände jag att jag blev så himla glad. 2016 var det året vi verkligen kom ut på mycket utflykter i skog och mark som familj och jag har så himla fina bilder som länkar till de minnena! Vad mycket roligt vi har gjort tillsammans, kände jag – en väldigt välkommen känsla när man annars mest går och känner sig otillräcklig till vardags. Vi har ju en massa upplevelser tillsammans!

c40d9-img_2091263f5-img_2107964bb-img_214380a40-img_0518e3e33-img_0530

Nu LÄNGTAR jag ut så mycket att jag känner att det DRAR fysiskt i hela kroppen, jag längtar till man kan sitta i en skog och känna doften av eld och fuktig mossa, barnen leker intill och maken och jag hinner prata lite med. Dessutom känns det extra roligt att vi nu faktiskt har en till familjemedlem där vi kommer få introducera allt det här härliga! Nu när han snart kan gå lite själv och det är lite varmare så man slipper tjockaste overallen och vantarna så kommer han nog älska att vara ute. Sen lär det väl dröja ett tag innan det jag och maken direkt hinner prata med varandra för det kommer bli MYCKET som stoppas in i munnen på den där lille… Men ändå, vilka upplevelser vi har att se fram emot, hela familjen 🙂

5d9f9-img_0339

Nån gång, om några år, ska vi nog hinna prata med varandra igen utan att behöva avbryta oss stup i kvarten. ❤

5f124-img_1548

Tänk, nästa semester har vi en till familjemedlem som hänger med! Här är från Senj i Kroatien, 2016 (japp, den semestern hade vi en familjemedlem med oss hem med, men det visste vi inte då)

2 reaktioner på ”Skogslängtan

 1. Hej! Det var ju ett tag jag var inne och kikade på din blogg men nu ser jag att här finns massor av trevliga bilder osv. Det där med fotobok är en riktigt bra idé. Något som jag tror att dina barn kommer att uppskatta mycket när dom blir stora. Själv ägde jag inte ens en kamera när mina äldsta söner var små och detta var ju innan smartphones så det är ganska begränsat med foton även om jag såklart har en del 🙂
  Jag längtar också ut i skogen. Det finns nästan inget bättre faktiskt.
  Hej så länge

  Gillad av 1 person

  • Ja barnen gillar det redan nu faktiskt, de älskar att kolla på bilder när de var små. Det är väldigt enkelt nu med telefoner, men jag försöker också använda den riktiga kameran så mycket som möjligt, det blir så väldigt mycket bättre bilder då!

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s