En trött och en frustrerad

Dagens status är trött. Trött p.g.a. dålig natt med Filip som verkar störas av något, vet inte om det är växtvärk, drömmar eller allmän frustration. Trött p.g.a. pollen, jäklar vad det har exploderat, och trött p.g.a. allmän vårtrötthet.

Det är ju så skönt när det börjar bli vår i trädgården ändå!

Om en timme ungefär är det dags för Filips förmiddags-lur, men det börjar bli lite svårt att veta vart man ska ställa vagnen när han sover. I uterummet blir det ju nu 25 grader av solen så det blir lite varmt, ställer jag honom på baksidan, i söderläge, blir det ganska lagom men då är det stor risk att nån höna väcker honom, de gal nämligen rätt högt precis när de lagt ägg. På framsidan kan han ju stå, men då vill inte jag sitta på altanen på baksidan i solen för då blir det så långt bort… Dagens småbarnsproblem…

Filip är för övrigt himla frustrerad nu, han är nog inte jättelångt från att börja gå och det är tämligen gnälligt. Bra kombo med trött mamma… Han vill ju gärna vara ute mycket med, men så länge man måste hålla honom i händerna när han går så blir det ju begränsat hur mycket min rygg orkar med, och det är lite för blött ute för att han ska kunna krypa runt själv. Återigen småbarnsproblem, på det stora hela har vi det oförskämt bra.

Det här med att smeta runt maten i hela huvudet…

Nu ska jag koka oss lite havregrynsgröt tror jag, ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s