Atjooo!

Det är galet mycket pollen ute nu när värmen till slut kommit. Tycker inte det har varit så farligt i ett par år faktiskt, men i år känns det jobbigt. Min allergi-säsong sträcker sig ju dessutom från mars till oktober, så det är ingen idé att vaccinera mot ett enskilt pollen heller. Kontentan blir att när det kommer så här mycket pollen på en gång så går jag runt och känner mig trött och superförkyld och så kliar det galet i ögonen. Men det brukar bli bättre efter ett tag, känns som kroppen vänjer sig lite.

I vilket fall tänkte jag försöka ge mig på en joggingtur idag när maken kommer hem från sin träning, har faktiskt varit ute två gånger förra veckan. När solen kom fick jag ändå ett sug, för det SER ju så skönt ut… Men den här gången har jag ett annat upplägg, jag tänker att kroppen mår bra av att få upp lite puls och benen och skelettet mår bra av lite stötar, så jag joggar bara lite som jag känner, utan press och mål. Det blir väl någon slags intervaller där jag går, joggar sakta och joggar lite fortare om vartannat typ, enklast möjliga. Det känns dock lite motigt i denna allergichock, men jag har varit så trött och stilla i veckan så jag känner ändå att jag verkligen behöver röra på mig.

I övrigt ska vi inte göra så mycket den här helgen, förutom kolla på cykel till Oliver. Lukas fick ta över hans cykel i går, han har ju blivit så lång! Dessvärre verkar det som nån varit inne i vårt förråd och snott killarnas kickar, känns ganska random men vi kan verkligen inte hitta dem ☹️

Det blir mycket tråkiga mobilbilder här just nu känner jag, men jag har inte orkat sätta mig och greja med kamerabilder det senaste, så det får duga ändå.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s