Vardags-torsdag

Ja vad gör vi här hemma just nu, jag och Filip… Dagarna går mest åt att försöka roa litet frustrerat barn med minsta möjliga insats p.g.a. trött mamma. Det är en sådär halvbra kombo, men i dag har vi ändå haft det lite mysigt.

I morse på nyhetsmorgon pratade man om skovård, låter kanske grymt osexigt men om andan faller på så är det en grej som är rätt rolig att göra, det blir liksom sån skillnad! Så, medans Filip sov sin lur så passade jag på att både göra iordning alla vinterskor och -stövlar men även vårskor. Det blev jättebra! Enda nackdelen var att jag precis hann klart och hade satt mig ner när junior vaknade… Såklart.

Eftersom typ det enda som roar här hemma är att man går runt med honom och håller handen, vilket både blir jobbigt och tråkigt, så bestämde jag att vi skulle ta lunch på Ikea och fylla på med ny skokräm mm. Sagt och gjort, lite miljöombyte underhöll oss båda åtminstone en stund!

Exalterad över allt att titta på!

Nu ikväll har vi mest bara försökt hålla oss flytande, maken är på välförtjänt ölkväll och pojkarna är ute och spelar King. Hoppas på en tidig natt för Filip så jag kan ta mig ett glas rödvin och spela lite Last of Us…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s