Bästa nyheten!

Nu måste jag få berätta något jag har vetat om sedan i påskas! Då fick jag (vi) en av de bästa nyheter man kan få, för när min bror och hans sambo var här och hälsade på så hade de med den här presenten i ett påskägg:

JAG SKA BLI FASTER!!! Jag blev så makalöst glad och blir fortfarande helt bubblig av att tänka på det, så himla stort (och samtidigt ganska konstigt) att min lillebror ska bli pappa och hans fantastiska sambo ska bli mamma! Det är i oktober det är dags och nu vet jag bara inte hur det ska gå när de bor sååå långt bort (haha, Göteborg, men i detta sammanhanget är det ju alldeles för långt), jag vill ju träffa dem massor ju…

(Undrar hur många som klickade sig in här för att de trodde jag var gravid… 😉)

2 reaktioner på ”Bästa nyheten!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s