Tweeka ditt lördagsgodis!

Tänkte tipsa om en grej, på tal om inget, på vårt lilla konsum närmast där jag bor har de nu äntligen tagit in godis av märket Tweeks (ingen sponsring, bara tips). De har inget vanligt socker i sitt godis utan använder sig av naturliga sötningsmedel som erytriol och stevia (dock utan bismaken som kan komma av den), inga konserveringsmedel och bara naturliga färgämnen från tex rödbetor. Det mesta i deras sortiment är sega godisar (typ lite hårdare vingummin), en del sura sådana, lakrits och så en del ”choklad” (det enda jag inte tycker är så gott i deras sortiment). Godiset är sjukt gott, utan att man får den där äckliga eftersmaken i munnen som man får av vanliga sötsliskiga godisar – men har ingen talat om att det är ”nyttigt” godis så hade du inte märkt någon skillnad.

our_ingredients_800_800

Vi har en deal med ungarna – som ju i vanliga fall får ta så många godisbitar som man är gammal till helgen – att väljer de detta godiset får de ta dubbelt så många bitar. De älskar det med och har bytt ut lördagsgodiset ett par veckor nu!

6379_1000_578_2000

Sura blåbärsprickar, en av mina favoriter!

Bara mitt tips till dig, och en hyllning till bra initiativ som jag tycker att Tweeks verkar vara! Jag tycker mig ha förstått att COOP verkar vara de som tagit in det här märket, tidigare har jag hittat dem på Konsum Kristinedal, men aldrig någon annanstans.

Har du nåt bra tips på liknande positiva produkter?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s