Prestationer och allergi

Ligger just nu bredvid Filip som ska sova och försöker hålla mig vaken själv… Det har varit en lång men rolig dag på IKHP’s utomhus-tävling junespelen, på Råslätt. Faktum är att de fyra år vi varit med så har det varit toppen-väder just denna tävling, precis som i dag och nu när jag ligger här känner jag hur det hettar om ansiktet som fått en massa sol på sig. Skönt ändå!

Något som dessvärre inte är så skönt är den massiva pollen-explosion som ägt rum i vår, jag har inte varit så här allergisk på nästan 20 år. Ögonen är svullna och röda, näsan täppt och energin på noll, trots medicin. Har gått och känt mig som jag har börjat bli sjuk i veckan med, med huvudvärk och ont i kroppen, men jag lan ärligt inte säga om det bara är allergin som spökar? Egentligen är det väl lite sak samma, men träningen har fått stå tillbaka lite för kroppen har i vilket fall inte orkat riktigt.

För att återgå till i dag så har det varit en bra dag och båda pojkarna har gjort bra ifrån sig! Oliver hade det lite tufft som fick tävla många grenar som P13 fast han inte ens blir 12 förrän i november men fick ändå brons i kula och Lukas som har lite mer Jävlar anamma än sin bror fick silver i kast med boll, många bra prestationer i dag! Maken agerade markservice och hämtade mat och tog hand om Filip, jag var nämligen funktionär några timmar med.

I morgon siktar vi på att ta oss ut och grilla i skogen så det är (som vanligt) fullt fokus på familjen i helgen. Vad gör ni?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s