En födelsedag

Så blev man ett år äldre då… Men jag tänker att det ska bli ett bra år, det som kommer nu. Det är inte långt kvar till sommar och semester t.ex. och dessutom är vi ju 50% föräldralediga året ut!

Min present var ju min shoppingdag i lördags så i dag fick jag ”bara” barnens paket. Lukas hade köpt choklad till mig och Oliver en sån där platta man kan ladda telefonen på. Önskade även lite foton på mig och familjen så det fick det bli, man har ungefär två minuter på sig om alla pojkarna ska vara samlade…

IMG_7206IMG_7191

IMG_7188

Kolla vilka fina grabbar vi har!

Till frukost åt vi amerikanska pannkakor och nu i kväll blev det ganska spontant ett besök på Rosegarden till barnens stora förtjusning! Till min och makens stora glädje var det riktigt roligt att ha med Filip, han satt snällt i sin stol och åt hur mycket mat som helst, speciellt i förhållande till sin storlek, sen avslutade han med tre skivor vattenmelon 😂 Barnmat går nästan inte ge honom längre, han vill ha riktig mat som smakar något och ingen är gladare än jag för det! Vet inte varför men det gör mig genuint lycklig att se honom njuta av mat. Som vanligt åt alla lite för mycket och vill nu bara jäsa i soffan…

Är glad för att det ser ut att bli bättre väder till helgen, för på lördag ska barnen tävla utomhus på junespelen på Råslätt. Brukar faktisk alltid vara kanonväder så vi håller tummarna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s