Stress

Usch, i går eftermiddag kände jag att det hade blivit lite för mycket den senaste veckan. Fick ett akut behov av bara lite lugn en stund så jag åkte ner och köpte sushi på Samurai och satte mig på en parkbänk utanför Kristinakyrkan och åt. Det blev en jordgubbssorbet med efter, från glassfabriken, och i öronen ”En underbar podd” och efter en stund kände jag att den akuta stressen rann av mig åtminstone. Kombinationen av mycket (men roligt) på jobbet och en ettåring som kräver 100% uppmärksamhet, ihop med alla vanliga krav från de stora barnen blev lite mycket.

Hoppas få njuta av äppelblommorna i trädgården lite i dag med, vi har aldrig haft så mycket som i år!

I dag tänker jag försöka ta det så lugnt som möjligt, så gott det går hemma med Filip då. Den lille fisen har förresten fått atopiskt eksem på vrister och ben framförallt, så vi ska ni smörja massor i hopp om att få det att försvinna. Hoppas att hans humör förbättras lite med det med, vi har tänkt att det bara är frustration men kanske har det även kliat en hel del? Just nu plockar han med ett paket kritor och jag sitter bredvid på golvet och kollar så han inte äter upp alla…

Jag når en massa knappar nu med…

Nu ska vi visst gå vidare, bäst jag hänger på!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s