Vad tänker du på?

När jag läste Angelicas inlägg om ensamhet häromdagen så kände jag lite igen mig, inte nu längre så mycket, men de senaste åren har jag ändå gått igenom någon slags…fas? Inlägget fick mig sen att reflektera över om ”alla” är likadana, dvs går runt och tänker en massa på hur saker känns och ens existens, eller är ”vi som bloggar” lite mer fundersamma av oss och gillar därmed att blogga? Lite hönan eller ägget, om ni förstår hur jag menar… Själv tycker jag att det hjälper mig att få ordning på tankar och känslor att formulera mig på bloggen.

Alltså, så fort jag är själv och typ inte har tusen akuta saker i huvudet (t.ex. vad ska vi handla/äta, vem fixar det ena med det andra, hur blev det med mötet på jobbet,  har barnen gjort sina läxor mm) så funderar jag hela tiden på … jag vet inte, men typ vad jag vill/vad jag känner/hur jag mår osv. Haha, det ska tilläggas att det väldigt ofta uppkommer blogginlägg när jag står och funderar i duschen tex, en av de få stunder man har i lugn och ro där man inte gör så mycket mer än just reflekterar. Men det här är inget jag någonsin direkt diskuterat med vänner faktiskt, så jag vet inte – är vi alla likadana? Eller vad fyller DITT huvud när du får tid att filosofera fritt? Är det otroligt knäppt/förmätet av mig att inte ha känslan av att alla funderar kring saker lika mycket som jag gör? Jag lägger absolut ingen värdering i det och det hade nog varit skönare att INTE tänka så mycket alla gånger. Men nyfiken är jag nu, vad tänker du på?

pexels-photo-355952

Psst, jag hämtar såna här bilder gratis från Pexels! Perfekt till inlägg där inte vanliga foton passar. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s