Sommarfeeling

Vet inte om det beror på de ljusa, soliga mornarna, men Filip vaknar nu ungefär 05:30, liiite för tidigt för att det ska vara optimalt. Fast å andra sidan så möts man av ett glatt babblande så morgonhumöret är det inga fel på! Efter en flaska ersättning kryper han runt ganska nöjd på egen hand dessutom, så man hinner ta en kaffe och vakna till lite, inget att klaga på ☺ För övrigt måste jag ju säga att det sakta går framåt med att han går själv, vågar han är han helt stadig så det är mest modet det hänger på, men han går ju utan problem 3-4 meter (och egentligen längre men backar vi mer så sätter han sig bara). Än är det bara när han kan gå mellan mig och maken han går själv, det har nog inte fallit honom in att han kan gå själv på andra ställen med, haha!

De här varma dagarna alltså, det känns så overkligt? Gör som jag tycker det verkar som de flesta andra också gör – dvs njuter till hundra procent av att det känns som vi är mitt i sommaren och semestern! Vi släpar med barnen till Västersjön, där de såklart har jättekul fast vi får DRA med dem ibland och vi far runt och köper glass lite här och var. I dag ska Lukas ha en kompis på besök så när maken kommer från sin träning tar jag nog dem och ev. Oliver och åker och badar. Lukas blir ju som vanligt gravt nedkyld efter några minuter i badet, han är ju liksom lite tunn, så vi funderar på att köpa våtdräkt till honom på semester – om vi kan hitta en som sitter tajt och inte blir som värmedräkten vi köpte som fladdrar runt kroppen på honom…

Får se om vi kan få till en ”ordentlig” utflykt ner till Ölands brygga i morgon kanske, efter att Filip har sovit middag, åtminstone Oliver och maken kan nog bada i Vättern, hörde ryktas att den nästan var 20 grader??? Själv längtar jag till varmare vatten i Kroatien… Återkommer med rapport om det utflyktsmålet om det blir som vi tänkt 🙂

Men hörni, det är TVÅ veckor till det är skolavslutning?? Känns både konstigt eftersom det känns som semester redan nu och som om det kom väldigt fort. Hmm, sen ska vi kunna underhålla alla 3 barnen hemma i hela 10 veckor….. Puh. Hoppas många kompisar är hemma i sommar!

IMG_7495

Känns galet att det redan står både midsommarblomster och lupiner i vägkanterna.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s