Full fart!

Vi har ju väntat SÅ på att Filip skulle våga släppa taget och gå nån gång, brorsorna gick ju nästan på pricken när de var 1 år och Filip har ju KUNNAT i ett par månader men inte vågat. MEN! I fredags kväll, 1 år och 4½ månad, bara släppte han och knatade iväg? Sen dess har han liksom inte slutat gå i princip och går nu runt som han aldrig gjort annat, stadigt och snabbt!

Har inte vant mig alls än, så varje gång det kommer ett litet blont huvud och knatar förbi i knähöjd liksom hajar man till – what?!? Han går?!?! Så söt!

Önskar att jag kunde säga ”så nöjd” med, eller ja han är nöjd med att kunna gå – och extremt stolt över sig själv – men det är nåt annat som är väldigt gnälligt och frustrerande tydligen. Många utbrott blir det när saker inte går som han vill eller när han inte får göra det han vill.. puh.

Men, här kommer en kort video från i morse:

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s