Höstskor

Banne mig, men i helgen drabbades jag av någon form av lönehybris (hahaha, 50% föräldraledig var det jag…) men i vilket fall fick jag för mig att det kanske skulle kunna finnas lite utrymme för mig att köpa skor den här månaden. Jag har gympadojjor/sneakers och jag har vinterfodrade skor/stövlar, men däremellan… där är ett glapp.

Eller det VAR ett glapp, för efter en sjukt snabb runda till Sjöqvist skor så kom jag faktiskt hem med ett par boots av märket Rosa Negra! Chelsea boots heter det visst – har aldrig riktigt fattat exakt definitionen här, eller ev. kallades de här för Jodhpurs? Vad är skillnaden? Nåväl, jag föll pladask för skinnet som var lika mjukt som på en riktigt mjuk skinnjacka – alltså inte alls som i det hårdare skinnet som brukar vara på skor. Sen var de himla stora med, så nu köpta jag en storlek mindre än jag brukar men tänker att de tack vare det mjuka skinnet ska forma sig lite – det är ingen panik som de är men då blir de HELT perfekta. Är himla kinkig med skor, de MÅSTE vara sköna och jag måste älska utseendet för att lägga en peng på dem, köper faktiskt i princip aldrig ”billiga skitskor” även om de är fina för de är ju aldrig riktigt sköna?!

Ja ni ser, det blev ett helt inlägg om ett skoköp – förstå att det är en stor grej i mitt liv att köpa en så dyr grej till mig själv bara sådär!

Nu ser visst jeansen lite konstiga ut till när man bara fick med nederkanten… Jaja. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s