Tråktisdag

Sitter i entrén på badhuset och väntar på Lukas som är på simskola. Hur många gånger har man inte suttit i den här extremt tråkiga lokalen? Och då kommer vi ändå få sitta mer sen när Filip blir större, för simskola är en sån där grej jag absolut vill att mina barn ska gå i. Sen tycker jag att jss är både dyra och rätt dåliga, men alternativen är få här i stan.

Var ju lagom osexig miljö att fota i här så jag bjussar på en bild på min fina kärleksört, helt orelaterat.

Ute är det ju riktigt skitväder idag och även om det här är min ”fredag” (min kort-vecka) så känns det lite dystert och deppigt, åtminstone en del beskyller jag det grå vädret för. Får se lite vad jag och Filip kan hitta på i regnet, i morgon är det inte öppna förskolan så vi får väl åka upp till Ikea och äta lunch eller nåt. Bra ytor för en liten fis att springa av sig där, även om man som förälder inte direkt fått nåt handlat när man måste hålla ögonen på ett litet, knähögt barn som springer mellan hyllorna.

Men, idag är hjärnan tom och trött så då blev det visst ett extremt ointressant blogginlägg ändå. Varsågoda.

Det får nog bli ett litet glas fredags-vin ikväll tror jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s