Typ lite julkänsla?

De senaste veckornas upp och ner har förstärkt min känsla av att jag måste boa in mig lite hemma, ihop med ett litet stänk av jul-sug. Mitt hem är SÅ viktigt för mig, det är min bas och min återhämtning – men det betyder inte att det måste vara tipp-topp, även om det gärna får vara hyfsat undanplockat för mest ro.

I dag har maken varit i Stockholm hela dagen så jag har försökt underhålla mig och barnen så gott det har gått i det gråtrista vädret. Därmed har jag nu börjat plocka fram lite röda dukar, ett par kuddar och köpt en julstjärna, det känns rätt bra. Vet inte riktigt hur den här julen kommer bli, önskescenariot hade ju varit en jul med mycket familj och vänner, så det blir bra julkänsla för barnen, men nu vet jag inte riktigt. Vi kommer inte fira med mina föräldrar, och makens brukar vi träffa lite efter jul när vi åker till hans bror och hälsar på. Min bror och hans sambo vet jag inte alls hur de tänkt göra i år.

Alltså försöker jag på något sätt få in så mycket julkänsla som det går här hemma och hoppas på att barnen känner att det känns ok ändå. Jag har ALDRIG börjat ta fram ”jul-liknande” saker så här tidigt (för det är inte JULPYNT det som är framme nu, bara lite röda toner mest), men det får bli som det blir. Hur gör du, har du nåt sug efter jul än? Och hur planerar du in din bästa jul?

anice-aromatic-christmas-2348.jpg

PS, när jag som nu inte känner för/orkar fota själv så är det himla smidigt att plocka hem gratisbilder från pexels.com 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s