Spräckt trumhinna – igen…

Det går ju inte så bra för stackars Filip här… I söndags kväll kräktes han över hela sig mätt han gått och lagt sig, så jag antar att han fått nån magsjuka. Ingen annan i familjen har drabbats av nåt värre än en vagt stökig mage dock.

Direkt efter fick han hög feber och har haft det tills i går kväll då han kräktes en andra gång på kvällen, men i morse vaknade han sedan med ett illvrål – och när jag såg allt var i hans öra nu i morse insåg jag att han återigen haft öroninflammation och spräckt trumhinnan… Stackars, stackars liten!

Det här var fjärde öroninflammation sedan i julas, och andra gången han spräckte trumhinnan sedan dess.

Vi fick en tid hos hälsan där de nu tagit en odling och tills vi får svar på den så får han kåvepenin. Dessutom ska vi få en kallelse till Öron, där jag hoppas vi kan få hjälp att sätta in rör eller nåt i hans öron, för vi kan ju inte fortsätta vara hemma varannan vecka med en stackars liten tvååring som har jätteont och får hög feber…

På detta så ligger då hans magsjuka som ett ovälkommet täcke! Tycker så synd om honom 💔

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s