Tjurig

Var på så förbaskat dåligt humör på förmiddagen idag, inte nog med att Filip vaknade 05:30, jag vaknade med halsont och feber inifrån ingenstans? Inte så jag är röd i halsen, bara mandlarna som är svullna. Så varför blev jag så himla sur över detta då? Jo jag hade ju planerat att gräva och greja i trädgården precis hela helgen!!! Har varit ute och grävt lite nu, men kroppen säger ifrån och jag vill inte dra ut på sjukan…

Nu har jag sovit en liten stund på soffan så det känns lite bättre, jag ska dessutom på vinprovning på el duderino i kväll så det är väl bäst jag tar de lugnt så jag orkar…

Har markerat ur alla tilltänkta land/pallkragar åtminstone…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s