Så gick en helg…

Har haft feber och ont i halsen i dag med, men det blev ändå en mycket bättre helg än vad jag vågade hoppas. Vinprovning på el duderino var nog precis vad jag behövde (ja inte för förkylningen skull då, men mentalt), så kul att komma ut och tjöta lite! Var inte hemma från en stund efter elva och då har jag haft en riktigt bra kväll (vi började ju vid 18), annars hade jag aldrig orkat vara vaken så sent med tanke på alla kassa nätter p.g.a. Filips öroninflammationer…

I dag har vi fortsatt greja i trädgården med, till 80% makens förtjänst dock eftersom jag inte orkat så mycket. Men det tar sig! Just nu ser det ut så här:

Buskarna i mitten är våra blåbär som fått flytta från vårt söderland, det vill jag nämligen utnyttja till lite annat framöver. Känner mig väldigt nöjd med upplägget, även om det inte ser så exalterade ut just nu. Men vad kallt det har varit ute i dag, här uppe blåser det ju en del och vindarna var iskalla, längtar verkligen till riktig vår nu!!

I morgon ska jag ta med våffeljärn och bjuda grabbarna på jobbet på våfflor tänkte jag, är ett stor fan av uppmuntran! 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s