Att få energi av sitt jobb

Vi fortsätter att kräla oss fram genom VAB-träsket – eller det var inte riktigt rätt. Oliver är hemma magsjuk sedan i måndags, men han är ju 12 så han har fått vara hemma själv (jag har varit hemma på lunchen). Jag har varit hängig sedan i helgen, men i dag känns det äntligen bättre.

Men det var något som slog mig häromdagen, hade jag haft en sån här vinter och varit kvar på mitt gamla jobb, då hade det nog knäckt mig. Nu har jag visserligen pressen av att känna att man är ny på jobbet och inte vill vabba hela tiden, men jag trivs så himla mycket bättre. Det är roligt att åka till jobbet, ingen söndagsångest och det ger mer energi än det tar, vilken sinnessjuk känsla det är?! Och att det kan vara sån skillnad, har liksom inte märkt hur mycket mitt gamla jobb ”drog ner” de sista åren.

Just på jobbet rullar det på bra, jag känner att jag faktiskt börjar få lite kläm på saker, åtminstone nog för att kunna leta fram lösningar och veta vem jag ska fråga vad, och jag kan ligga åtminstone lite i framkant när det gäller planering. Och jäklar vad kul det är att se att mitt bygge rullar på bra (ja ok, det hänger ju till 99% på det underentreprenörer jag har, ska liksom inte ta åt mig äran men jag är åtminstone en del av det) och att det blir en jättefin lagerlokal som kommer stå en massa år och inte bara 3 dagar på en mässa. Känns bra i själen!

Dessutom är ju våren på intåg!

Däremot så har all sjuka därhemma gjort att jag fortfarande inte orkat ta tag i och boka något runt semester, det går liksom inte bestämma saker som involverar barnen i förväg nu när de varit så mycket sjuka, och det går åt en MASSA energi åt att ta hand om sjuklingar så orken finns inte där.

Det enda jag önskar mig nu är att vi kunde få vara friska ett tag, så vi kunde hinna träffa lite kompisar och bjuda hem folk, tills dess får vi ta det lite enskilt så att säga 🙂 På fredag är det nämligen dags för försök 2 för tjejkväll, om alla får vara friska tills dess, längtar massor!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s