Sommarlängt

Tar en kort paus i solen innan jag ska in och göra lite flaugnarde, har så mycket ägg och då är det ett perfekt mellis/fika.

Synd att det varit så kallt, hade gärna grejat lite mer ute annars, men nu är det bara njutbart om man sitter i lä. Men det går ju åt rätt håll!

I kväll blir det grillade revben och majs, med wokad pak Choi och sötpotatis, galet gott och väldigt lyxigt. Pak Choi är en stor personlig favorit och i år ska jag testa att odla det själv med! Hade oxå väldigt gärna odlat aubergine, men det verkar kräva växthus…

Har förresten handlat inte mindre än6030457_hushed20violet_extra_2 två klänningar i helgen ?! En med baktanke på ett kommande bröllop och en bara för att jag inte kunnat släppa den sedan jag provade den för ett par veckor sedan, då brukar det vara ett bra köp 😊 Båda på MQ.

Skulle behöva lite nya vardagsklänningar (det var inte de jag köpte nu 😳) till sommaren, mina sommarkläder är typ obefintliga, urtvättade, urvuxna och urtråkiga. Tycker det är den svåraste årstiden att hitta sköna, ”vuxna” fina kläder som funkar till både stranden och en dag på stan?

Nähä, nu gick solen i moln, dags att gå in och fortsätta!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s