Firad!

Vilken härlig vecka det här har varit! Jag är så himla glad för framförallt två saker den här veckan – min fantastiska make och mina fantastiska vänner!

Så bortskämd och omhändertagen jag blivit, dels med den fantastiska weekenden i Palma som blir av nästa helg, men även med frukostar, överraskningar, champagne, mängder av blommor och en massa omtanke! Vill bara ge ett extra stort TACK till maken för att du är så fantastisk, och till alla vänner som gratulerat och firat mig, det har gjort mig så otroligt glad!!!

Som i dag tex, det var friidrottstävling på Råslätt och jag var inställd på en lång dag i kylan där, men i stället började morgonen med att K och T kom och hämtade mig för promenad och sedan frukost på Bryggan. Ok, det var liiiite kallt att gå runt Munksjön i vindarna, men så himla roligt och skönt att få bara tjöta lite ostört ett par timmar! Maken fixade allt med barnen under tiden så efteråt kom jag bara och anslöt på friidrottstävlingen ❤

Den gick för övrigt väldigt bra för Lukas som tog guld i kast med liten boll 🙂
Klart man ska kasta boll som brorsan!

TACK fina vänner och maken!!! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s