Fredagspizza med barnen

I kväll är jag själv hemma med barnen, vilket iofs händer minst 1-2 ggr i veckan pga träning, men ikväll är maken på nån gin&tonic grej på Sjön så det blir nog en helkväll. På något sätt är det annorlunda på fredagar med, är vi själva då vill jag liksom gärna ha lite extra mys ihop, samtidigt som resurser i form av tid och ork är nära noll.

I kväll blev det hemgjord pizza med köpt surdegsbotten, tomatsås, spenat, mozzarella och tryffelsalami – inte fy skam vill jag påstå! Alla tre barnen tyckte pizzan var fantastisk, vilket gjorde mig riktigt glad. Sen är det ju faktiskt Lukas namnsdag idag och han har länge efterfrågat hemgjord glass med nutella, så det fick det bli med (recept på detta kommer under helgen, jag lovar).

Känner mig rätt nöjd över kvällens resultat och funderar på om jag ska fira genom att lägga mig typ nu, för satan vad trött jag är… Men i så fall lägger jag mig innan de stora barnen gör det och då är ju frågan när och om de kommer i säng 🙄 Vi får väl se om jag klarar att hålla mig vaken en stund till. Önskar er i vilket fall god natt och en trevlig helg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s