Nya familjemedlemmar

Tja, det är aldrig direkt lugnt när man har tre barn och hur ointressant det än är för er andra så vill ju JAG ha lite dagbok om dem, så här kommer lite vad som händer just nu (en del ändå).

Grattis igen, Oliver (som godkänt bilden)

I går firade vi ju Oliver med ett restaurangbesök med ohemula mängder sushi på Rosegarden, den här gången hade vi faktiskt barnvakt till Filip vilket gjorde att vi alla fick sitta still och äta i lugn och ro. Behöver jag beskriva hur skönt det var? I present fick han sedan en liten familj, nämligen 3 gerbiler (ökenråttor) som är klara för att lämna sin mamma den 11 december, och en massa tillbehör därtill. Det var oerhört uppskattat och han blev jätteglad! Jag med, ville alltid ha en som liten… Himla svårt att få tag i en uppfödare dock, finns inte alls många i Sverige, men hittade en vid Hjo. I dag har tyvärr Oliver fått bihåleinflammation, himla synd om honom 😦

Bild lånad härifrån.

Lukas har fått glasögon och har haft dem i en knapp vecka nu. Han var supertaggad och är fortfarande, han har tydligen velat ha glasögon länge, så det var ju fantastiskt skönt att det gick så bra nu när han faktiskt behövde. Han har som jag lite brytningsfel och är översynt, så det är inget jättestort fel, men glasögonen gör helt klart att han inte behöver anstränga ögonen så mycket. Fin i dem är han med!

Filip är typ frisk, eller snörvlig och lite hostig men det lär väl inte släppa den här sidan om vintern. Han har varit på dagis i veckan ( i dag har alla skolor och dagis stängt så jag är hemma med grabbarna), skönt med lite normala rutiner efter alldeles för mycket VAB.

I morgon är det jobb som vanligt, där händer det dock lite spännande saker jag nog kan berätta om snart 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s