En maträtt jag gjorde för första gången i år

Hörni, jag hittade en julkalender ändå jag kan dela med er, Kajsons julkalender där det blir 24 inlägg på temat ”lärdomar under året”. Tänker att jag åtminstone hakar på vissa dagar, om inte annat så är det så väldigt kul att få skriva om sånt man kanske inte hade tänkt på att skriva om annars. Nu missade jag gårdagens, men vad sjutton, det är ju bara 2:a december så vi kör från idag 🙂

Hm, nu kan jag ju inte på rak arm säga att jag minns allt jag lagar, men ett av de recept jag faktiskt anammade pga hela familjen tyckte det var kanongott – och dessutom väldigt enkelt, var detta:

Fisk med citron och spenat, serveras med polenta. Bild och recept från Coop medmera. (Fast jag tar en helt, stor påse med spenat)

Vardagsrecept ska innehålla så få ingredienser som möjligt, helst ha ”inbakade” grönsaker som spenaten här då, och så måste åtminstone 4 av 5 äta den med god aptit. Filip får vi komplettera till när vi har fisk, han har verkligen inte gillat det sedan han föddes…

Detta är en del av Kajsons julkalender.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s