Hjärnhaveri och planer

Jag tror inte att jag någonsin varit så trött i mitt huvud som jag är nu. I två veckor har vi kört ”installationssamordning” måndag och tisdag, och den avslutas med en tenta samt en inlämningsuppgift efter skoltid (formerly known as Fritid). Det har MATATS in såna sjuka mängder information som en gubbe bara har kräkts ur sig i sammanlagt fyra dagar att jag får lust att bara skrika rakt ut. Och ja, såklart är det en massa jag borde hinna med på jobbet med. Stress upp i halsen, javisst. Enda ljuspunkten är att det ju snart är över – den här kursen menar jag.

Nu till torsdag ska vi – om inget händer och nån blir snuvig eller nån annan skit* – faktiskt åka och bo på ett hotell i Göteborg. Vågar typ inte skriva det eftersom jag vet att man ska helst vara hemma hela tiden, men vi har inte varit där på över ett år och får jag inte träffa bror med familj (brorsdotter E, 7 månader!) så blir jag tokig. Så vi ska sova på hotell och sen ska vi hänga med dem utomhus i någon stor park/skog på torsdagen. Fredagen tänkte vi gå i Slottsskogen lite om det inte är alltför fullt – annars åker vi kanske ut mot havet en sväng – att bara få komma hemifrån lite känns så sjukt välbehövligt nu!!! Så, vi ska bara träffa familj utomhus och sen sova på hotell, men det känns så himla skönt och roligt att ha ett riktigt avbräck inplanerat!

Är ju så sällan vi träffas nu pga ni-vet-vad, så surt 😦
Har hållit i lilla E EN gång sen hon föddes, det är ju helt orimligt!

Sen är det ju som det är att åka iväg nånstans med 3 barn och en hund (det sistnämnda blir ju nytt för oss), det kommer väl vara en hel del tjafs (de äldre) och en jäkla massa påpassande (minst och hund) så ”semester” blir det ju inte. Men vi behöver inte laga mat, städa eller nåt annat och vi får faktiskt se något annat än hemmet. Sen har vi ju ändå lite tid hemma med sen att ”vila upp oss” (HAHAHAHA).

Undrar hur det blir att ha med den här lilla damen. Räknar med att vi får käka frukost i omgångar så nån kan vara med henne på rummet, men i övrigt hoppas jag det ska funka. Är nog mer orolig över vad världens pilligaste 4-åring ska ställa till med, helt ärligt. Herregud säger jag bara, pratar oavbrutet gör han med…

*känner på mig att nån kommer känna sig hängig så allt blir inställt och det skulle göra mig så himla ledsen nu när vi har nåt kul på G.

(Och jag skrev detta på en kort lucka i skolan – ja jag kunde säkert ha svarat på nåt jobbmail då, men det finns gränser för vad man orkar med)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s