Vinter på gården*

Jag älskar årstider – tydliga, ordentliga årstider. Alltså, en varm sommar, en höst med klar, hög luft och en vinter med ordentligt med snö. Alltså är jag betydligt gladare nu när det kommit snö här hemma! Sen är det ju alldeles speciellt att få uppleva allt det här för första gången här på gården nu. Passade på att ta med kameran ut i morse när jag rastade Nala, nu räcker tyvärr inte mina kamera-skills något vidare när det gäller att fota i gryningsljus med snö ser jag, men ni får ändå en känsla för hur det ser ut här.

Fasen vad jag önskar att jag kunde få till bättre bilder, för det är SÅ vackert…
Nästan en decimeter väldigt fluffig snö har det kommit.
Till vänster om huset, mot hönshuset som inte kom med på bilden, finns en alldeles lagom lite pulkabacke för en 4-åring.
Gott om belysning runt huset!
Välkommen 🙂
Lite julbelysning i allrummet i garaget också, såklart.
Väldigt glad att jag köpte ett par väldigt rejäla vinterstövlar härom året. Skönt att ha här nu!

Avslutar med en bild maken tog i går kväll, han har en betydligt mycket bättre mobilkamera än mig…

Ser nästan overkligt ut…

*För de som har en STOR gård är det nog knappt vår lilla 2 ha gård räknas som just gård, men för oss är det ju just det, en alldeles lagom liten gård!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s