Att bo mitt i ett vykort

Kom just hem efter en kort tripp till julmarknad i Åsens by en bit bort. Det var alldeles lagom att gå där en halvtimme, landade i soffan nu med en kopp varm choklad… Men medan jag värmde chokladen stod jag och tittade ut genom köksfönstret, på det här:

Jag bor mitt i ett julkort? Det syns inte på denna bilden, men vår enda granne har två fantastiska ardennerhästar som står och mumsar på en stor höbal precis där vi ser det jättebra från köksfönstret, det ser liksom nästan löjligt juligt och idylliskt ut.

När jag rullar upp gardinen i sovrummet så ser jag upp mot vår lilla trädkulle på baksidan där vi hängt fågelmat, jag ser rutschkanan där man kan leka och jag ser vårt röda lilla (dock fallfärdiga) hönshus.

Tror det är det bästa beslutet vi tagit i vårt liv, att flytta hit. Vilka förutsättningar vi har här, vilket lugn, vilka ytor och vilken frihet. Förlåt till er andra, jag fattar om det börjar bli störande, men jag är fortfarande så hänförd över att bo här, så ni får nog avfölja ett par år om det blir för mycket 😉

Önskar er alla en riktigt fin advent…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s