Vardagsrum före och efter

Innan vi flyttade så hade vi ett jättestort vardagsrum. Nu har vi ett ENORMT vardagsrum? Men som jag sagt innan så ser det här huset pyttelitet ut utifrån, men är väldigt mycket större invändigt! Dessvärre orkar jag inte pallra mig ner till garaget och leta fram och byta till ett bättre objektiv på kameran, så jag har lite svårt att få med rymden på mina bilder. Tänker att ni får lite förebilder både från min mobil och från visningen, så kanske det ändå framkommer lite.

Jag tänker att ni får före- och efterbilder från ungefär samma vinklar, blir nog enklast att se.

Före: Lite konstig möblering, känns som fåtöljerna till höger mest stod där för visningen. Det syns inte så väl här, men den bruna tapeten var otroligt mörk och ganska deppig.
En bild från mobilen, precis när vi flyttade in (och höll på att provmåla). Här syns hur mörk tapeten var. Har inget emot mörka färger, men den där liksom sög upp allt ljus. Men kolla vad fint, vi har en liten bröstpanel eller hög golvlist eller vad man ska säga!
Efter: Som sagt så orkade jag inte byta objektiv, så de här bilderna blir lite mer inzoomade. Långsidorna på väggarna har fått en ljust beige nyans, och möblerna här inne går i valnöt. Färger på kuddar mm är beige och mörkgrön.
Soffhörnet har blivit väldigt ombonat och mysigt, det kändes som en bra placering av det ändå.
Soffan sitter så man även har kaminen snett framför sig i den och en tavelvägg vid sidan av gör att inte väggen bara känns så lång och tom.
Före: lite krystat, som sagt.
Efter: Här valde vi i stället att sätta vårt matbord, så man får lite utsikt. Det är bara stolar hit som saknas, men det får bli en senare sak att lösa.
Omöjligt att fota i motljus, men vi har i alla fall fin utsikt här 🙂
Före. Här syns hallen ut till vänster.
Efter. Lite mer ombonat med gardiner, tycker jag.
För övrigt, den här kaminen alltså, den är otroligt vacker! (Och fungerande)

Svårt att ge en ordentlig överblick så här, känner jag. Vi är i vilket fall himla nöjda och det känns skönt att även det här rummet nu är i princip helt ”färdigt”, förutom lite stolar och smått. Älskar min tapet med, som vi satt på gavlarna, så himla vacker!

2 reaktioner på ”Vardagsrum före och efter

  1. Pingback: Vad mycket det har hänt! | godatankar.com

  2. Pingback: Hur det började… | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s