Det finaste förtroendet

I dag har jag fått göra något av det absolut roligaste man kan göra, och absolut det roligaste jag gjort det senaste året – jag har fått följa med min kompis M och hjälpa henne välja bröllopsklänning! Så fruktansvärt kul att se alla vackra klänningar, spets och tyll, det är verkligen så långt ifrån vardag man kan komma. Det är nästan så jag skulle kunna tänka mig att gifta om mig bara för att få möjligheten att prova ut en bröllopsklänning igen…. 😉

Hon hittade en helt fantastisk klänning – perfekt och som gjord för henne! Kommer såklart inte visa några bilder på den, men ni kan få några små närbilder på lite detaljer – kanske från den hon valde, kanske från en av de andra hon provade…

Och vet ni, jag tror jag nämnt det när jag fick reda på det (bröllopet blev ju skjutet på pga den där lilla pandemin som kom mellan), men jag ska ju få vara brudtärna! DET känns verkligen som ett fantastiskt förtroende och detta bröllop är utan tvekan det roligaste som jag kan tänka mig kan hända i år. Längtar jättemycket! Har inte varit på sådär jättemånga bröllop, och framförallt var det längesedan sist, så det känns väldigt efterlängtat.

Tack M! ♥️

2 reaktioner på ”Det finaste förtroendet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s