Inte bara vaccin

På eftermiddag i fredags tog vi med Filip in för sin andra och troligtvis sista dos av vaccin mot vattkoppor. Känns bra, för barn med vattkoppor är verkligen inte roligt, stackars små liv ♥️ Var beredd på lite feber efter som brukligt, den kom redan tidigt samma natt vilket kändes väldigt tätt inpå. Hög feber, över 39 när Alvedon eller Ipren börjar avta och aldrig under 38, och då har vi ändå en örontemp som inte går in så bra i hans små öron.

Stackars liten fis, riktigt ledsen har han varit ♥️

Trodde det skulle ge med sig, men istället blev det nästan värre och han har varit så ledsen med ont i huvudet hela helgen och febern har hållit i sig med. Över 39 så är jag inte helt bekväm med feber på barnen utan då blir jag ändå lite orolig eller olustig snarare kanske. En av oss vuxna har fått vara med honom hela helgen för han har varit så ledsen, så vi har mest turats om att vara ute och annat, men eftersom febern är lika hög än så kommer jag vara hemma med honom i morgon och troligen tisdag med.

Lilla skrutt, tycker han varit så mycket sjuk i vår, känns som jag vabbat på halvtid sedan i januari typ… Nu ska jag lägga ifrån mig telefonen för jag misstänker att vi snart får lyfta in honom till vår säng igen. Kram på er, hoppas ni slipper vab!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s