Den vackraste gården i världen…

Det är väldigt svårt att gå in just nu, långt in på kvällarna går vi runt och pysslar med saker som behöver pysslas med på gården. Det är så otroligt vackert ute nu, jag vill liksom dra in allt i hela kroppen och bara spara allt det frodiga till en kall, grå vinterdag, men det går ju såklart inte. Så jag fotar och fotar, för jag kan verkligen inte låta bli! Och eftersom jag spammar Instagram med bilder på blommor och vår gård så kände jag att jag nog får variera mig lite, och lägga upp lite här istället 😘

Ingången till vår köksträdgård ♥️
Full med ogräs och ljuvliga blommor om vartannat…
I all grönska sticker inte ens de kornblå markiserna i ögonen som de gör annars…
Kantnepeta, inte Färilslavendel har jag fått lära mig!
Så mycket blommor jag inte vet namnet på, i alla rabatter
Söta lammöron är lätt att känna igen åtminstone
Utsikten från vår framsida ♥️
Små humlor i varenda blomma 🐝
Så otroligt skönt att gräsklipparen nu är igång!
Så fina färger i solnedgången!

Ok, klart för ikväll då, eller jag kommer nog fota med men får väl hålla mig lite 🙈

En reaktion på ”Den vackraste gården i världen…

  1. Pingback: Hur det började… | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s