Sensommarkväll

Jag skulle kunna spendera precis hur mycket tid som helst här på gården utan att tröttna eller få slut på saker att göra. Det kanske en del kan tänka är stressande, men för mig blir det nästan tvärtom för det är ju HÄR jag tankar energi. Jag önskar vi båda bara kunde hänge oss här ute, men såklart måste vi ju jobba också. Idag jobbade jag i alla fall hemifrån, och direkt efter gick jag ut för att småfixa med det jag nu råkade få lust med, vilket visade sig vara ogräsrensning, gräsklippning och att kratta ihop fallfrukt. Däremellan gick jag bland hallonbuskarna och åt det av det som fanns kvar och åt lite fantastiskt goda körsbärstomater, solvarma och mörkröda.

Plasten på växthuset får vänta till helgen när vi kan jobba mer sammanhängande en heldag. Samtidig som man går här och fixat så funderar man lite över vilken blomma man skulle vilja plantera i rabatten, att jag kanske skulle klippa ner potatisblasten nu när den vissnat och lite annat smått. Så skönt att låta huvudet fladdra runt helt fritt.

Nu ikväll blev det ju en makalös solnedgång, så här kommer ett GÄNG bilder från gården så här i mitten av augusti!

Känner mig redan kanonnöjd över hur bra det kommer bli med växthuset där!
Framför, där bänken står, kommer det kanske nästa år bli ett litet trädäck är det tänkt.
I köksträdgården återstår mycket grovjobb, men den är ändå så himla lummig och fin, vildvuxen som den är.
Fina bollar!
Och mycket söta mini-rosor…
Stallet står och är mest bara vackert!
Tomaterna växer bra med 👍🏻
Ena gaveln på hönshuset är äntligen nymålad av tonåringen
Sa jag att jag var nöjd med växthuset?!?
Min söta kantnepeta är så fin igen nu efter jag klippte ner den!

Det var allt för idag, från den vackraste gården i världen ♥️

6 reaktioner på ”Sensommarkväll

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s