Små, små, stoppade korvar i Lussekläder

I 14 år har vi stått ute vid den här tiden och tittat på Luciafiranden på dagis, men nu blir det inga fler innan vi ev. har fått barnbarn. Eller ja, det måste ju ha varit några år där när Lukas hade börjat skolan men innan Filip började dagis som vi inte var på firanden, men ändå. Det är så makalöst gulligt att se alla stoppade små korvar av Lucia-linnen och tomtekläder med overall under. Några barn gråter garanterat och vill inte vara med (been there, done that), några sjunger MYCKET engagerat och så några som står och leker med nåt annat mitt i lussetåget. Som det ska vara, liksom. Även om det var hela -9 grader nu så tar jag hellre det än de otaliga gånger jag stått i nån enstaka plusgrad och med snöblandat regn, det är mycket värre kyla…

Med detta lilla vill jag egentligen bara önska er en jättefin Lucia, själv ska jag sätta mig några timmar till med projektansökan omgång 2 – jag ligger efter sedan jag var sjuk och nu är det jättemycket som ska in på väldigt kort tid. Stressigt just nu, men det är tillfälligt och kortvarigt så det är lugnt.

Glad Lucia på er!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s