Ny dörr i tvättstugan!

Som jag nämt tidigare så ingick en enkel och en dubbel altandörr i glas i köpet här, som stått i garaget. Ena dubbeldörren ska ju in i en ny öppning i väggen i vardagsrummet, men den andra skulle bara ersätta tvättstugedörren (eller dörren i groventrén om man så vill). Vi hade satt som mål att fixa det under påskledigheten och faktum är att det bara tog oss ungefär en halv dag! Kolla här ska ni få se:

Före:

Här blogg-filtreras inte verkligheten! Så här ungefär ser vår tvättstuga ut – när den är hyfsat välstädad. (I vidvinkel). Dörren är helt ok, men det drar kallt om kattluckan och så saknar vi att man enkelt kan titta ut över trädgård och ängen – nu måste man kliva ut på trappen och se runt dörren. Det här är ju såklart inget vi hade lagt ner en massa pengar på att åtgärda – men nu fanns ju liksom lösningen ”gratis” inom räckhåll!

Efter:

Mycket ljusare! Saknas bara lite fog och lite målarfärg på smygarna för att snygga till det lite – men det får bli en annan dag.

Och kollar vi från andra hållet ser det ut så här före:

Här bakom förvaras grismat och vår papperssortering – bättre än så här ser det sällan ut.

Efter:

Massor med dagsljus!

Och utifrån:

Vi behöver byta ett foder som sprack, men det gör vi när det är varmt nog att måla. Ser lite tomt ut just nu (saknas ett handtag dessutom), men det blir så mycket bättre inne att det får vara så!

Mycket nöjd över resultatet och att det gick såpass smidigt – det bådar gott inför nästa dörrar! (Som dock väger ca 160 kg och INTE KAN TAS ISÄR)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s