Undrar om jag har glömt något avgörande?

Aaarrrgggh! Shit vad helgerna går fort, och det är dessutom FULLT ös för att man ska hinna med allt man inte gör annars, det här är nog första stunden jag sitter ner på hela helgen känns det som…
(exakt här fick jag resa på mig och vyssja Lukas… man SKA inte säga vissa saker högt!)

Igår vet jag inte vad vi gjorde, jag tror jag har utvecklat någon slags stressrelaterad minneslucka, men jag tror vi köpte en julgran. I alla fall står det en i garaget, och jag har ett vagt minne av att det var jag som var i väg och köpte den på Plantagen. Visst ja, vi käkade gott igår med, det råkade bli hummer till förrätt, den franska butiken Icau Mauxi (snott rätt av från Ketchupmamman, medges) hade nåt erbjudande som jag snubblade över mer eller mindre, så då kunde jag inte stå emot. Lite ”vardagslyx” har ju ingen dött av =D (klart jag kommer ihåg vad vi åt, av alla saker…)


Igår när det började snöa satte jag Lukas att titta ut på flingorna, han var helt hänförd. Det han sitter i är förresten Olivers dock-sulky, helt perfekt i storleken till Lukas! =)

Idag har Lukas varit hos mormor hela dagen, det kändes rätt skönt, dels för att han väckte oss en gång i kvarten hela natten men även för att man hann lägga lite mer energi på Oliver. MEN som den pojken pratar, jag tror knappt att han dragit efter andan ens idag! Bästa kommentaren den här veckan kläckte han när jag satt och vek tvätt, eller mer specifikt mina trosor. Han tittade på vad jag gjorde och konstaterade sedan att ”jaha, viker du dina snippor?”, varpå jag fick mig ett ganska gott skratt =)

Men men, lite inlägg från 30-dagars bloggen med, även om första inlägget blir kort!

Dag 10 – Det här hade jag på mig idag
Haha, ja det kvittar ju om man tar kläderna i går eller kläderna idag, det såg ungefär samma ut – mysbrallor och t-shirt, med termobrallor och vinterjacka när vi var ute och åkte pulka. Inte så vidare sexigt, men himlans gött att mysa runt i!

Dag 11 – Mina syskon
Ja för det första är det ju bara ett, lillebrorsan Johan som är bosatt i världens finaste lägenhet i centrala Göteborg (avundas honom inte, ett helt liv med konstig otur fick nån konstig vändning när han lyckades få tag i den lägenheten!) där han jobbar på ett IT-företag. Han pluggade civilingenjör på Chalmers så när han börjar berätta mer ingående om det han gör på jobbet så brukar jag känna mig som ett levande frågetecken efter två meningar… Men men, han är världens bästa brorsa, och även om det är surt att han bor så ”långt” bort så ger det ju också fördelen att man åker till Göteborg lite oftare (en av mina favorit-städer, är INTE ett fan av Stockholm). Det är fyra år mellan honom och mig (ungefär som med Oliver och Lukas) men vi har alltid (eller ja, det är klart vi syskonbråkade med) haft roligt tillsammans!

Kunde inte låta bli att slänga ut den här bilden på hans lägenhet, hjälpte honom att välja tapet och den är sååå snygg att jag vill ha den med! Han har stil, brorsan!

2 reaktioner på ”Undrar om jag har glömt något avgörande?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s