Jag behöver semester…

Herregud, jag är helt slut! Fötterna värker, benen är svullna och huvudet… ja, det känns väl lagom suddigt efter ett par glas vin, så det kanske jag inte ska klaga över…

Vi har nu befunnit oss i Danmark sedan i måndags, resan i sig gick oväntat bra tack vare att Lukas sov nästan hela bilfärden – gött! Hotellet var fint, men frukosten var en besvikelse, märks att det är sommarmånader och ”lågbudget-tid” för det fanns inte ens bacon till den extremt torra äggröran… Men men, vi har i alla fall underhållit oss själva (och barnen såklart!) eftersom vi har varit på LEGOland i två (!!!!) dagar! Öh vad mycket folk, och shit vilken trång nöjespark (fattar inte varför eftersom det typ bara är fält runtomkring), men visst, alla åkattraktioner passade de stora barnen, så det var ändå väldigt lyckat!

Däremot känner vi oss lagom ruinerade eftersom de tog typ 75:- för någon motsvarighet till ”happy meal”… ouch!

I dag har vi varit i Tyskland och inhandlat vinterns vinförråd, vi vuxna måste ju oxå få ha lite roligt! Efter det så var vi på stranden, Gröningestrand eller nåt, väldigt fint och inte särskilt exploaterat (med tanke på att vi följde GPS’en på typ små grusvägar), så barnen fick sitt med…

Vinförrådet blev däremot lite tullat på redan nu ikväll, för med två överenergiska (!?!?!) 4-åringar och förresten även 1-åringar så blir man tillslut så trött själv att man antingen måste ha ett glas vin eller stänga in dem på ett eget rum… GAAARRRRHHGGGHH! Nu är man verkligen HELT färdig… och då ska det ändå bli Lalandia i morgon?!?! Jaja, den dagen, det nöjet 😉 Bäst att lägga sig nu, barnen stökar runt allt mindre i sina sängar så snart blir det förhoppningsvis lite ro, till klockan 7 i morrn bitti när blir fullt ös därifrån igen…

Bilder kommer senare, har inte med överföringsgrejsimojsen (ja, det är ett ord, lovar! Eller så är det bara vinet som talar….).

Viva la Danmark!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s